COVID-19-PANDEMIAN HUOMIOIMINEN KAARINA-TURNAUKSESSA

Kaarina-turnaus noudattaa valtioneuvoston, AVI:n sekä THL:n ohjeistuksia turvallisen tapahtuman takaamiseksi kaikille osallistujille pelaajista ja joukkuetaustoista katsojiin ja turnauksen vapaaehtoisiin. Lisäksi huomioidaan Palloliiton ohjeistus turnausten järjestämisestä.

Mitä odotamme osallistuvilta joukkueilta:

  • yhteyshenkilön nimen ja puhelinnumeron ilmoittamista turnausjohtajalle koronatiedotusta varten

    • turnausjohtaja Olli Tuominen, p. 040 544 1812

  • yleisten ohjeistusten noudattamista

  • turhien kontaktien välttämistä

  • liikkumista, majoittumista ja ruokailua vain oman joukkueen kanssa

  • oman toiminnan rekisteröintiä niin, että tarvittaessa joukkue voi antaa turnausjärjestäjälle riittävät tiedot joukkueen toiminnasta turnauksen aikana, jotta mahdolliset tartuntaketjut saadaan jäljitettyä

 

Jos turnaukseen osallistuvalla pelaajalla tai joukkueen toimihenkilöllä on pieniäkin oireita ennen turnaukseen lähtöä, ei hän saa osallistua turnaukseen. Turnauksen aikana oireita tuntevan henkilön tilanteesta tulee heti tiedottaa Kaarina-turnauksen turnausjohtajaa.

Kenttäalueilla pukuhuoneet eivät ole yleisessä käytössä, vaan kentälle saavutaan ja kentältä poistutaan pelivarusteissa. Kenttäalue on varattu ainoastaan joukkueiden käyttöön; katsojat ohjataan kenttäalueen reunoille. Yleisöä ei saa olla esim. pelikenttien väleissä.

Suihkutarpeesta tulee hyvissä ajoin tiedottaa kenttävastaavaa tai majoituskoululla päivystäjää, jotta suihkut voidaan varata joukkueen käyttöön. Suihkuun ei välttämättä pääse välittömästi oman ottelun jälkeen.

Jokaisella kentällä on kenttävastaava, joka valvoo järjestelyiden toteutumista. Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen otteluiden. Pelipallot desinfioidaan otteluiden välillä.

Otteluiden yhteydessä vastustajaa ei kätellä eikä turnauksessa järjestetä yleisiä palkintojenjakotilaisuuksia.

Ruokailua on porrastettu ja jokaisen joukkueen ruokailuajat tiedotetaan joukkueille erikseen.

Mitä odotamme katsojilta ja muilta osallistujilta:

  • yleisten ohjeistusten noudattamista

  • turhien kontaktien välttämistä

  • käsihygienian huolehtimisesta

 

Kenttäalue on varattu ainoastaan joukkueiden käyttöön; katsojat ohjataan kenttäalueen reunoille. Yleisöä ei saa olla esim. pelikenttien väleissä.

Kentillä ja muissa tapahtumapaikoissa muistutamme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä sekä ohjeistamme pesemään käsiä ja yskimään sekä niistämään turvallisesti. Tapahtumapaikkojen yleiseen siisteyteen ja pintojen desinfiointiin kiinnitämme erityistä huomiota, samoin kuin vapaaehtoistoimijoiden yleiseen hygieniaan. Kioskeissa ja wc-tiloissa on tarjolla käsidesiä.

© 2020 Kaarina-turnaus